Za rekonstrukciju ambulante u Feketiću 1,5 miliona dinara

Bez autora
Jul 01 2012

Pokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju dr Čengeri Atila u Feketiću je obišao ambulantu u kojoj je u toku rekonstrukcija. Ambulanta u Feketiću biće potpuno rekonstruisana, a momentalno je završena prva faza radova, a očekuje se da rekonstrukcija bude okončana u dogovorenom roku, do kraja jula meseca. Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju obezbedio sredstva od 1,5 miliona dinara, a za dovršavanje čitavog posla, neophodno je obezbediti još dva miliona dinara. Ambulanta nije prestajala sa radom iako lekari, sestre i osoblje primaju pacijente u veoma teškim uslovima, koji zahtevaju ogromno strpljenje. U okviru rekonstrukcije ambulanta treba da dobije sasvim nov izgled, a radovi podrazumevaju potpunu obnovu objekta, koji je bio neadekvatan i neprilagođen savremenim potrebama i standardu rada sa bolesnicima.

Za rekonstrukciju ambulante u Feketiću 1,5 miliona dinaraPokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju dr Čengeri Atila u Feketiću je obišao ambulantu u kojoj je u toku rekonstrukcija.

Ambulanta u Feketiću biće potpuno rekonstruisana, a momentalno je završena prva faza radova, a očekuje se da rekonstrukcija bude okončana u dogovorenom roku, do kraja jula meseca.

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju obezbedio sredstva od 1,5 miliona dinara, a za dovršavanje čitavog posla, neophodno je obezbediti još dva miliona dinara.

Ambulanta nije prestajala sa radom iako lekari, sestre i osoblje primaju pacijente u veoma teškim uslovima, koji zahtevaju ogromno strpljenje. U okviru rekonstrukcije ambulanta treba da dobije sasvim nov izgled, a radovi podrazumevaju potpunu obnovu objekta, koji je bio neadekvatan i neprilagođen savremenim potrebama i standardu rada sa bolesnicima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik